Η Κρουαζιέρα μας

Christina boat – Chrissi Island & SouthEast coast of Crete Daily Cruise

7 ώρες όνειρο!

Μια ώρα μετά την αναχώρηση μας από το λιμάνι της Ιεράπετρας, θα προσεγγίσουμε το νότιο άκρο της νήσου «Χρυσή» όπου και θα αποβιβαστούμε.  Θα έχουμε περίπου δυόμιση ώρες για να περιπλανηθούμε στο δάσος με τους κέδρους, στην Νότια και βόρεια παραλία, αλλά και να απολαύσουμε το μπάνιο μας στα γαλαζοπράσινα νερά.

Αμέσως μετά αρχίζει η περιπλάνηση με το παραδοσιακό μας σκάφος, στο οποίο αφού επιβιβαστούμε θα κατευθυνθούμε ανατολικά, στην ομορφότερη και πιο γαλήνια παραλία του νησιού.

Εδώ και ενώ το πλήρωμα θα ετοιμάζει το μεσημεριανό μας φαγητό, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μπάνιο γύρω από το σκάφος, να εξερευνήσουμε τον βυθό με ερασιτεχνικό καταδυτικό εξοπλισμό (μάσκα θαλάσσης) που μπορούμε να ζητήσουμε από το πλήρωμα, αλλά και να περπατήσουμε στην ανατολική (ερημική) παραλία του νησιού που εφάπτεται με το κεδρόδασος.

Περίπου μισή ώρα μετά το φαγητό μας είναι έτοιμο και περιλαμβάνει μπάρμπεκιου πάνω στο σκάφος, (Σουβλάκια – Λουκάνικα) Σαλάτες, παραδοσιακό «Ντάκο», ποτά, αναψυκτικά, καθώς και διαφορετικά είδη φρούτων εποχής και δεν έχει περιορισμούς. Όλα τα είδη προσφέρονται σε όσες ποσότητες επιθυμούν οι επιβάτες.

Αφού τελειώσουμε με το φαγητό, μας μένει περίπου μια ώρα για ψάρεμα, πριν αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στο λιμάνι της Ιεράπετρας. Θα ανοιχτούμε με το σκάφος σε γνωστό ψαρότοπο, και… θα γίνουμε όλοι ψαράδες!

Ζήστε κι εσείς το όνειρο!

**Σε περίπτωση άστατου καιρού και αν υπάρξει απαγόρευση από την Λιμενική αρχή για μετάβαση στην νήσο Χρυσή, η κρουαζιέρα δεν αναβάλετε, αλλά διεξάγεται με προορισμό τις όμορφες ακτές και παραλίες της νότιο-ανατολικής Κρήτης.

Κάντε κράτηση στο chrissicruises@gmail.com      ή στο τηλ: +30 6945338846